OliverLux Apartmanház - Tihany

Keresés
Rólunk

A Villa Oliver Kft. egy magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, 700+ férőhely kapacitással rendelkező szállás-szolgáltató vállalkozás 2014 óta, mely minőségi szállás-szolgáltatását Siófokon és Hévízen (Villa Oliver), Tihanyban (OliverLux) és Balatonlellén (Oliver Inn és kemping) nyújtja. Ismerje meg további szálláshelyeinket is!

www.villaoliver.hu

rólunk
Ajándékutalvány

Luxust ajándékba

A luxus élmény az, amikor a ropogós, fehér ágyneműben ébred reggel szerette mellett. A nyaralás alatt van idő a lustálkodásra, hagyja, hogy a napfény  beszökjön a hálószobába az óriás teraszablakokon! A reggeli kávét már a balatoni panoráma mellett kortyolhatja el az apartmanja teraszán. Mielőtt felfedezné a sokszínű Tihanyt, jut idő egy kis lazításra a privát szaunában. 


Ajándékozza a luxus élményét szeretteinek! Az ajándékutalvány névre szóló meglepetés, tetszőleges összeggel. 

Megrendelés menete

 

Amennyiben Ön is szeretné a luxus élményét ajándékozni szeretteinek, kérjük küldjön nekünk egy levelet az alábbi e-mail címre:

marketing@villaoliver.hu

 

A levél tartalmazza: 

- Az Ön nevét

- Az Ön telefonszámát

- Az ajándékozott nevét

- Az ajándékozni kívánt összeget

 

fürdők

 

Felhasználási feltételek

Az utalvány 2022. december 31.-ig érvényesek.
Felhasználható a fent jelzett értékben szállás és egyéb szolgáltatások igénybevételére az OliverLux Aparthotelben.
Amennyiben a szolgáltatások díja meghaladja ezt az összeget a különbözet a helyszínen rendezendő.

Kérjük, hogy foglalását közvetlenül az OliverLux Aparthotelben tegye meg a +36 70 608 6300-as telefonszámon vagy az oliverlux@villaoliver.hu e-mail címen és hivatkozzon az ajándékutalvány számára. Az üdülés igénybevételekor, kérjük hozza magával, majd bejelentkezéskor adja oda a Recepciónak!
Az utalvány külön lekérés és a foglaltság függvényében érvényes, csak a fenti időszakban használható fel. A már meglévő foglalás nem változtatható, nem átruházható, és nem vonható össze más kedvezményekkel. Az utalvány pénzben nem visszatérítendő.
Kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!